Psykodynaaminen joogaryhmä alkaa Hyvinkäällä

Olen kokoamassa psykodynaamista joogaryhmää joka soveltuu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan, haluavat löytää lempeämmän suhteen itseensä sekä ennaltaehkäistä uupumista ja mielialaoireita. Ryhmä toimii suljettuna ryhmänä, ja sen kesto on 20 tapaamista. Jäsenyys edellyttää sitoutumista työskentelyyn koko ryhmän keston ajan. Ryhmään otetaan haastattelujen perusteella 4-6 henkilöä. Ryhmä ei sovellu henkilöille, joilla on vaikeita fyysisiä tai psyykkisiä oireita, akuutti kriisi elämässään tai ongelmallista päihteiden käyttöä. Ryhmän jäsenet ovat vastuussa siitä, ettei lääketieteellistä estettä jooga-avusteiselle työskentelylle ole. Ryhmän jäseniä ja psykoterapeuttia sitoo vaitiolovelvollisuus ryhmän sisällön suhteen koko ryhmän työskentelyn ajan sekä myös sen päätyttyä.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa puolentoista tunnin ajan, perjantai-iltapäivisin klo 15.00-16.30. Kustannukset psykodynaamiseen joogaryhmään osallistumisesta ovat 30 euroa kerralta (1,5 h), ja ryhmään hakeudutaan yksilöhaastattelujen kautta, joita on kaksi ja joista veloitetaan 30 euroa kerralta. Ryhmän alkamisajankohdaksi on suunniteltu syyskuuta 2015. Ryhmä kokoontuu osoitteessa Vaiveronkatu 44 L 7, 05900 Hyvinkää (noin 1 km juna-asemalta).

Ryhmän jäsenyys edellyttää sitoutumista työskentelyyn koko ryhmän ajan ja halukkuutta keskustella itsestään, elämästään ja ihmissuhteistaan sekä kuunnella toisia luottamuksellisessa ilmapiirissä. Terapeuttia ja ryhmäläisiä sitoo vaitiolovelvollisuus kaikkeen ryhmän sisällä tapahtuvaan.

Lisätietoja psykodynaamisesta joogasta: www.maitri.fi/palvelut/psykodynaaminen-jooga/

 

Voit varata ajan haastatteluun

p. 050-300 0055 tai nina.pyykkonen@elisanet.fi


Nina Pyykkönen

psykoterapian erikoispsykologi, PsL, psykoterapeutti YET (Valvira, KELA)

ryhmäpsykoterapeuttikandidaatti (Suomen ryhmäpsykoterapia ry), työnohjaaja

joogaopettajakoulutuksessa (SYTT/ RYT 200)

 

 

 

Maitri Yoga / Mind Dynamics Oy

Viertolankatu 25 liiketila 2
05800 Hyvinkää

Postiosoite:
Vaiveronkatu 8
05900 Hyvinkää
0503000055 nina.pyykkonen@elisanet.fi
Luotu Webnodella