Nina

Olen psykoterapian erikoispsykologi, psykologian lisensiaatti, yksilö- (YET) ja ryhmäpsykoterapeutti (ET) (Valvira, KELA), työnohjaaja ja Maitrin perustaja. Toimin yksityisenä psykoterapeuttina, työnohjaajana, kouluttajana ja joogaohjaajana yrityksessämme Mind Dynamics Oy:ssä.
Olen tutustunut joogaan ensimmäistä kertaa yliopistoliikunnan alkeiskurssilla vuonna 1997. Siitä lähtien jooga on kulkenut mukanani, välillä tietoisempana, välillä mielen syvemmissä kerroksissa. Psykoterapiatyö ja henkilökohtaiset kokemukseni joogasta ovat tuoneet minut työssäni kohtaan, jossa haluan tuoda mielen ja kehon yhteyteen - lähemmäksi alkuperäistä ja todellista olemisen tapaansa. Omalla matkallani mm. Carl Gustav Jungin psykologinen ajattelu sekä kontemplatiivinen ja buddhalainen pesykologia ovat toimineet vahvoina tiennäyttäjinä ja siltoina mielen ja kehon välillä. 
Olen kouluttautunut myös Asahi-ohjaajaksi Asahin kehittäjän, Timo Klemolan opetuksessa. Kehomindfulness-lähestymistapa tuo Asahin lisäksi myös joogan harjoitukseen syvällisen, meditaatiota ja mielen olemuksen tutkimista korostavan näkökulman. 
Maitri Yoga syntyi vastalääkkeeksi nykypäivän ulkonäkö-, tulos- ja suorituspainotteiselle elämäntavalle, tavoitteena auttaa ihmisiä löytämään hyväntahtoisuus (maitri) ja myötätunto (karuna) suhteessa itseen ja ympäröivään maailmaan. Maitrin ydinajatus on, että vasta epätäydellisinä voimme olla kokonaisia, koska epätäydellisyys on ihmisen todellinen laatu.

“One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.” 
- C. G. Jung

Olen sertifioitu (SYTT) ja kansainvälisen Yoga Alliance -kattojärjestön rekisteröimä RYT200 -joogaopettaja.
 
 

 

Maitri Yoga / Mind Dynamics Oy

Viertolankatu 25 liiketila 2
05800 Hyvinkää

Postiosoite:
Vaiveronkatu 8
05900 Hyvinkää
0503000055 nina.pyykkonen@elisanet.fi
Luotu Webnodella